Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τετάρτη 29 Ιουλίου η Γενική συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα για την εκλογή νέας διοίκησης

Την απόφασή του να μην συνεχίσει στη Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ανακοίνωσε ο Πρόεδρος  κ. Απόστολος Μπέκας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου στην αίθουσα «Βέτλαν».

Στην αρχή της Συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Γιαβάλκα, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος διοικήσεων του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με μεγάλη προσφορά. 

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μπέκας, κάνοντας σύντομο απολογισμό της αγωνιστικής περιόδους 2019-2020, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι στόχος της ομάδας ήταν ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Είπε ότι «δημιουργήσαμε μία αξιόμαχη ομάδα με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές και με έμπειρους που πρωταγωνίστησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, μέχρι που ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού και η απόφαση της Ε.Π.Ο. να διακοπούν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να αναδειχθούν πρωταθλήτριες οι ομάδες που ήταν το διάστημα εκείνο πρώτες.

Η δική μας ομάδα ήταν δεύτερη, αλλά είμαι σίγουρος ότι στα  play off θα κερδίζαμε τελικά την άνοδο. Δυστυχώς, δεν μας δόθηκε αυτή η δυνατότητα και έτσι η ομάδα όπως έχουν σήμερα τα δεδομένα θα συνεχίσει και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας». Σχετικά με τα οικονομικά, είπε ότι ο φετινός προϋπολογισμός της ομάδας ανήλθε σε 52.600€. 

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην συνεχίσει ο κ. Μπέκας είπε, ότι στα έξι χρόνια της προεδρίας του πρόσφερε στο σύλλογο ότι μπορούσε, λέγοντας ότι  «μάτωσα οικονομικά και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Κούρασα και κουράστηκα. Όλα όμως έχουν κάποιο όριο. Πιστεύω λοιπόν ότι κλείνει ένας κύκλος και ανοίγεται ένας νέος».

Εξέφρασε την πικρία γιατί παρά τις υποσχέσεις δεν είχε την υποστήριξη από τους θεσμικούς φορείς (Δήμο, Αντιπεριφέρεια), παρά μόνο από ορισμένους χορηγούς που συνέβαλαν οικονομικά και τους οποίους ευχαρίστησε (Νίκου Γεώργιος, Μπρούβαλης, Γιαννιός Σαμαράς, Vaeni κ.ά.). Τόνισε ότι τα έσοδα από διαφημίσεις ήταν περιορισμένα και δεν μπορούσαν να καλύψουν τη λειτουργία της ομάδας. Υπογράμμισε ότι παραδίδει την ομάδα ΚΑΘΑΡΗ, χωρίς χρέη και οφειλές κάτι που είναι όπως είπε πολύ σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου. Ωστόσο, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ειδικά με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στη διοίκηση για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε να βρεθεί ένα νέο διοικητικό σχήμα ικανό να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει ψηλά, λέγοντας ότι η ΝΑΟΥΣΑ είναι ιστορική ομάδα και θα πρέπει συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. 

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις μελών του συλλόγου. Απαντώντας, ο κ. Μπέκας είπε ότι χρόνος υπάρχει ώστε να γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σημείωσε ότι η ομάδα είναι οικονομικά υγιής, δεν χρωστάει πουθενά, έχει στη διάθεσή τους τα δελτία 22 ποδοσφαιριστών, το αναγκαίο αθλητικό υλικό και τις υποδομές που μπορεί να αξιοποιήσει η νέα διοίκηση. 

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συγκληθεί το συντομότερο η Γενική Συνέλευση να  γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Διοίκησης. 

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Βέτλανς».      

  

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]