Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τέλος οι κλήσεις στα παρμπρίζ των ΙΧ

Τέλος στα παραθυράκια στο σβήσιμο της κλήσης της τροχαίας θέλει να βάλει η κυβέρνηση καθώς, οι κλήσεις θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο μηδενίζοντας την πιθανότητα «πανούργων» Ελλήνων να τις σβήσουν. Όπως είπαν πολίτες στον ΣΚΑΪ θα υπάρχουν οδηγοί που θα συνετιστούν και θα σταματήσουν να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τονίζοντας ότι ο,τιδήποτε γίνεται πλέον ψηφιακό είναι διευκόλυνση τόσο για το κράτος όσο και για τον ίδιο τον πολίτη. Υπάρχουν και αυτοί που είναι επιφυλακτικοί και πιστεύουν ότι ακόμα και αν η κλήση είναι ηλεκτρονική ο Έλληνας θα βρίσκει «παραθυράκι» για να τη σβήνει.

Παραβάσεις και κλήσεις θα περιλαμβάνονται πλέον στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου, δεν θα είναι όμως τα μόνα στοιχεία. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο κάθε πολίτης θα βλέπει για το όχημά του τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας, αν έχει πληρώσει τα τέλη, αν το όχημά του βρίσκεται σε κίνηση ή ακινησία και αν έχει κλαπεί.

Η τεχνολογία εφαρμόζεται πλέον και στους φωτεινούς σηματοδότες με το πρώτο έξυπνο φανάρι να έχει τοποθετηθεί στην Αθήνα, το οποίο με έξι διαδοχικές φωτογραφίες καταγράφει τις παραβάσεις των οχημάτων.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

O Γρηγόρης Δημητριάδης μιλά στον Θανάση Λάλα για όλα: Την πολιτική διαδρομή του, τη θητεία στο Μαξίμου, τις κόντρες με επιχειρηματίες

Ο Γρ. Δημητριάδης μιλά για πρώτη φορά δημόσια για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σπάει τη σιωπή του και μιλά

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]