Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τελευταία μέρα στην Ευχούπολη (Κυριακή 9/1/2023) με 2 ώρες δωρεάν στα παιχνίδια και έκπτωση στο παγοδρόμιο!

Η Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί η ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ στη Βέροια και όπως μας ενημερώνουν οι άνθρωποι του Πάρκου ο αποχαιρετισμός θα γίνει με δύο ώρες ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια από τις 4 μμ έως τις 6 μμ και όλη την ημέρα με έκπτωση στο παγοδρόμιο (5 ευρώ / μισάωρο!). 

Μέσα στον 1,5 μήνα λειτουργίας της Ευχούπολης στη Βέροιας, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι την επισκέφθηκαν, ενώ φέτος ξεχωριστή ήταν η ύπαρξη του Παγοδρομίου και οι παράλληλες δράσεις με μουσικά σχήματα, παραδοσιακούς συλλόγους, ακόμη και θέατρο σκιών! 

Την Κυριακή (8/1/2023) είναι η τελευταία μέρα, αλλά και η ημέρα που θα ανανεωθεί το ραντεβού για τον επόμενο χειμώνα και τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2023 και της Πρωτοχρονιάς του 2024!!!

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]