Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τάσος Ανθυμιάδης: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

Με μήνυμα του στα social media ο προπονητής των τμημάτων υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ Τάσος Ανθυμιάδης, έκανε έναν απολογισμό των όσων έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα να χτίσω από μηδέν αυτο το μέγα θηρίο που λέγεται ΒΕΡΟΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ με την τόση μεγάλη ιστορία είχα μόνο μια σκεψη και μια λέξη… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… να μάθουν να αγαπουν τα παιδιά την ομάδα της πολης τους και η λέξη Βέροια να είναι η οικογένεια τους.

Πρώτη χρόνια 28 παιδακια δυσκολη χρόνια αλλά είχαμε διάθεση και πεισμα για δουλειά….. Μετά από 5 χρόνια η σκληρή δουλειά συνεχίζεται 175 παιδια 6 αγωνιστικά τμήματα κάθε σαββατοκυριακο τιμουν το όνομα της Βέροιας συν 3 τμήματα μικρά όπου είναι η καρδιά της σχολής μας όπου τους βλέπω κάθε μέρα και παιρνω περισσοτερη δυναμη για το έργο που επιτελουμε.

Πίσω από όλα αυτά υπάρχει όμως και μια οικογένεια προπονητων που στηρίζουμε και παλευουμε για αυτά τα παιδια, να ξεκινήσω με τον κυριο Άρη είμαστε πολυ μικροί για να σχολιάσουμε κάτι γι’αυτόν τον ανθρωπο ήρεμη δύναμη, για τον κυριο Χατζαρα ασταμάτητος στην δουλειά του και εξαιρετικός προπονητης αλλά πανω απο ολα άνθρωπος που αγαπάει τα παιδια, Παπατζικος Αντώνης πιο Βέροια δεν γίνεται σας το υπογράφω προπονητης για μεγάλα πραγματα και εξαιρετικός χαρακτηρας. Φωτιάδης Νικόλαος δουλευταράς και τρελός από αγάπη για προπονηση και ομιλία (ομιλία λίγο παραπανω απο ότι πρεπει…) . Τσιλώνης Μαγγαλιος και Σοφία είναι οι ήρεμες δυνάμεις της Ακαδημίας με το πιο δύσκολο έργο αλλά είναι εξαιρετικοί άσχετα που τους απολυω κάθε εβδομάδα!!!

Δεν μπορώ να μην αναφέρω τους Γκογκο Νικόλαο, Αϊρανζη Νικόλαο, Δρενο Αλέξανδρο, Ζαρογιαννη Χρήστο, Γιαγλη Θαναση, Γκιτκο Θοδωρη και φυσικά τον μοναδικό συνεργάτη Μπαντη Ραφαήλ που κάθε μέρα υποφέρει μαζί μου!! Σε αυτή την αγκαλιά ειναι ολοι μέσα και όλοι την χτίσαμε ο καθένας από το ποστο του…. ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..και φυσικά ολα αυτα σε 5 χρόνια δεν θα γινόντουσαν αν δεν υπήρχε αυτή η εξαίρετη οικογένεια και συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπικας να χτίσει όλο το δημιουργημα.

Συνεχιζουμε την σκληρή δουλειά και την προσπαθεια για να μεγαλώσει ακόμα περισσοτερο η οικογένεια μας!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]