Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συντροφικό… κους κους στη Βέροια με Θεοχαρόπουλο, Τσούκαλη και Ασλάνογλου

Στη Βέροια συναντήθηκαν και γευμάτισαν με τις συζύγους τους ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής και πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, Κώστας Ασλάνογλου. 

Είναι γνωστές οι πολιτικές σχέσεις των τριών, ωστόσο μάθαμε πως πέρα από σύντροφοι στα πολιτικά, έχουν και χρόνια φιλία. Μάλιστα, εκτός από την στενή προσωπική και πολιτική σχέση του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Νίκο Τσούκαλη, αλλά και την προσωπική και πολιτική σχέση του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Κώστα Ασλάνογλου ως γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία, οι Νίκος Τσούκαλης και Κώστας Ασλάνογλου γνωρίζονται μέσω των συζύγων τους από τότε που ήταν συμφοιτήτριες στη Νομική!

Όσον αφορά στο τι ειπώθηκε, η… βεντάλια των θεμάτων ήταν μεγάλη… Από  την πολιτική κατάσταση της χώρας και  το Κίνημα Αλλαγής, μέχρι τα τοπικά πολιτικά θέματα, ενόψει των βουλευτικών, αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]