Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεχίζονται οι πνευματικές ομιλίες τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Συνεχίζονται οι καθιερωμένες πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αποτελούν ποιμαντική μέριμνα και πρωτοβουλία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος. 

 

Ως εκ τούτου, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Παν. Αρχιμ. Θεόφιλο Λεμοντζή, Δρ. Θεολογίας και Αρχιερατικό Επίτροπο Καμπανίας, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Σταυρός του Χριστού: η κρίση της κρίσεως μας». 

 

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας, θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Παν. Ιερομόναχο Βενέδικτο Νεοσκητιώτη, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Η παράξενη συμφωνία». 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαιρετική η παράσταση «Το Νόημα της Ζωής» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη»

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά απόλαυσε το κοινό το Σάββατο 11 Ιουλίου 2026, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη», όπου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]