Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεδρίασε χθες το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φυσικών φαινομένων

Σε συνέχεια της αρχικής συγκρότησης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας την 6η Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Αυγούστου, νέα σύγκλιση του Οργάνου.

Στην Συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών και φορέων που απαρτίζουν το εν λόγω Συντονιστικό Όργανο και παρέθεσαν τις εξειδικευμένες απόψεις και προτάσεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φυσικών φαινομένων.

Το κεντρικό εισηγητικό θέμα σύγκλισης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ), αφορούσε την Ενδυνάμωση του δασοπυροσβεστικού μηχανισμού όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι (3) και (4). Ωστόσο, η συζήτηση επεκτάθηκε περαιτέρω, και αναλύθηκαν διεξοδικότερα μέτρα και ενέργειες προληπτικού χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση  λειτούργησε ευεργετικά για την ενδυνάμωση του επιπέδου συντονισμού και συνεργασίας όλων των σχετικών φορέων και υπηρεσιών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΗΜΑΘΙΑ: Οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στους πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιών

-Το επόμενο διάστημα οι συνθήκες αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνες Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, η ΔΙ.

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας συνεχίζει με συνέπεια και καθημερινή παρουσία τις εργασίες πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων, αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]