Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συμμετοχή ης Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

 Στις 14 Απριλίου η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο « Μέγας Αλέξανδρος» με την ομάδα «100 Running Team» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΠΟΕ, για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, αποφάσισε να διαθέσει μέρος του αντιτίμου συμμετοχής κάθε δρομέα, για την διανομή αντιτύπων του επίτομου έργου του Κωνσταντίνου Φωτιάδη « Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» στα αγγλικά, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Μαραθωνίου αφιέρωσε τον αγώνα, στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η συμμετοχή της Ε.Λ.Β. στον Μαραθώνιο είναι μια από τις πολλές εκδηλώσεις που είτε διοργανώνει η ίδια ή συμμετέχει για να τιμήσει την Γενοκτονία.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ»

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος     Η  Ταμίας

Τουμπουλίδης Νικόλαος      Ανεσίδου Σταθούλα

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]