Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας: Παρουσίαση πεπραγμένων και κοπή πίτας, στη Γενική τους συνέλευση

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας πραγματοποίησε την ετήσια Γενική του Συνέλευση, στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον».
Στη Συνέλευση παρουσιάστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο τα οικονομικά στοιχεία καθώς και οι δράσεις του Συλλόγου. Υπήρξε ενημέρωση και για την κατάθεση φακέλου του Ρεβανί ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) στις 13-12-2022 στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 όπου για ακόμη μία χρονιά το φλουρί κέρδισε το Ζαχαροπλαστείο το «Τσουρέκι της Ματούλας».
Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας εύχεται στα μέλη του και σε όλο τον κόσμο, μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές γλυκές στιγμές!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη στην Ελ. Βενιζέλου 28 Βέροια . Το γιορτάζει μαζί με τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα »

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]