Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγχαρητήριο μήνυμα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας – αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν, η συμβολή των οποίων είναι πάντα καθοριστική –, και πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να τους ευχηθούμε  καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.

Όσες και όσοι δεν είχαν τα αποτελέσματα που περίμεναν και προσδοκούσαν θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι το παν. Είναι μια δοκιμασία από την οποία οι μαθητές μας βγαίνουν πιο δυνατοί ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αγαπητοί μαθητές, ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά σας, γεμάτη νέες προκλήσεις, γεμάτη νέες ευκαιρίες. Τα όνειρα και οι στόχοι σας μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν με θέληση και επιμονή. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Δρ. Απόστολος Καραφυλλίδης
Διευθυντής 5ου ΓΕΛ Βέροιας

    Ο Διευθυντής
 
Δρ. Απόστολος Καραφυλλίδης
         ΠΕ0401
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστά τα γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως την Παρασκευή 26 Ιουνίου και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας γίνεται γνωστό ότι τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]