Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγκίνηση στο φιλικό για τον Νίκο Κυζερίδη που έγινε στη Νάουσα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Κυζερίδη, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Νάουσας, μπροστά σε πολλούς φιλάθλους!

Το ματς διοργάνωσε η ομάδα της Νάουσας, η οποία τέθηκε αντιμέτωπη με μια ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου, στην οποία προστέθηκαν και σπουδαίοι παλιοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Τάσος Κατσιαμπής κ.α.

Συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του Νίκου Κυζερίδη, που βγαίνει νικητής από την μεγάλη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο, τους πρώην συμπαίκτες του και την διοίκηση του ΦΑΣ.

Στην συνέχεια ο πρώην άσσος των “κυανόλευκων” τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΑΟΥΣΑΣ, Απόστολο Μπέκα για την προσφορά του στην ομάδα (αγωνίστηκε από το 1990 έως το 1995), ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον αρχηγό της Εθνικής του 2004, Θ. Ζαγοράκη.

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα των παλαιμάχων της ΝΑΟΥΣΑΣ, στην οποία προπονητής ήταν ο Χρήστος Υφαντίδης, αγωνίστηκαν και οι:

Σφυντιλάς, Βουρδογιάννης, Στογιάννης, Μάρκου, Παυλόπουλος, Βασίλης και Γιάννης Κουρογεωργάκης, Ιακωβίδης, Τρούπκος, Ούνο Μιχαηλίδης, Αλεξιάδης, Πένεφ, Φασίδης, Καραλιόπουλος, Ρουσομάνης, Αργυρίου, Βύζας, Μάκης Θεοδωρίδης, Χατζηδάκης, Γλώσσης, Γρηγορίου, Κρητίδης, Ιντζιάδης, Ριζόπουλος, όπως φυσικά και ο Νίκος Κυζερίδης.

Πηγή kerkidasport.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]