Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Δημόσια Εκπαίδευσης και Υγεία από την ΕΛΜΕ, χθες στη Βέροια

Για την υπεράσπιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και Υγείας, διαδήλωσε χθες το απόγευμα στη Βέροιας η ΕΛΜΕ Ημαθίας, με τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης, στην Πλατεία Δημαρχείου, τονίζοντας δια του προέδρου της Ένωσης ότι η Κυβέρνηση δεν έλαβε κανένα μέτρο για να λειτουργήσουν τα σχολεία με όρους υγειονομικής προφύλαξης των εκπαιδευτικών και των μαθητών και ότι η Δημόσια Εκπαίδευση από τα Δημοτικά ως τα Πανεπιστήμια χτυπιέται ανελέητα από τα απανωτά αυταρχικά και αντιεκπαιδευτικά μέτρα.

«Δεν θα συνεχίσουν ανενόχλητοι την αντιλαϊκή πολιτική τους», υποστήριξε η ΕΛΜΕ φωνάζοντας με τα συνθήματά της ότι παραμένει σταθερή στον αγώνα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία – Παιδεία – Πρόνοια και Δημοκρατικά Δικαιώματα!

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και ο νέος συντονιστής της Ν.Ε. Κώστας Καλδάρας, ενώ μετά την ομιλία του Αλ. Μόσχου, ακολούθησε πορεία προς την Εληά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στο Νησί Αλεξάνδρειας 36χρονος έκρυβε κάνναβη στον τάφο συγγενούς του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια επιτυχία σημείωσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βέροιας, που συνέλαβαν 36χρονο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]