Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στον πολυχώρο της “Βέτλανς” για την καταγραφή των δηλώσεων ζημιάς ο Νικόλας Καρανικόλας

Το σημείο καταγραφής των δηλώσεων ζημιάς από την πρόσφατη θεομηνία, στον όροφο του πολυχώρου Χρήστος Λαναράς, του κτιρίου «Βέτλανς» επισκέφθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 15ης Ιουλίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας, κ. Νικόλας Καρανικόλας.

 Ο κ. Καρανικόλας δέχθηκε τα παράπονα των αγροτών της Χαρίεσσας που αναγκάστηκαν να μεταβούν στη Νάουσα, την στιγμή που οι συνάδελφοι τους στην Ειρηνούπολη εξυπηρετήθηκαν στον χώρο του παλιού δημαρχείου. Την ήδη φορτισμένη τους κατάσταση, επέτεινε και το γεγονός της καθυστέρησης της ηλεκτρονικής απογραφής των ζημιών, λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος, αλλά και της παρουσίας μιας και μόνο ανταποκρίτριας του ΕΛΓΑ, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αδυνατεί να καταγράψει, λόγω του πλήθους τους, τις ζημιές των παραγωγών της Χαρίεσσας και των Λευκαδίων.

«Πρώτος στόχος της δημοτικής μας αρχής θα είναι η υποβοήθηση των συμπολιτών μας σε όλες τις κοινότητες. Δεν μπορείτε να μετακινείται «το βουνό προς τον Μωάμεθ». Η δημοτική αρχή πρέπει να είναι παρούσα, μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας της. Όπως και προεκλογικά δήλωσα θα διορθώσουμε τις επικρατούσες γραφειοκρατικές στρεβλώσεις, για τις οποίες φυσικά δεν φέρουν ευθύνη οι υπάλληλοι, αλλά οφείλονται στην ανύπαρκτη διοικητική μέριμνα, εξαιτίας της απουσίας πολιτικής βούλησης» δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος.

Στην γενική, εκλογική και απολογιστική, συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσας, παραβρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 15ης Ιουλίου, ο εκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας, κ. Νικόλας Καρανικόλας, έχοντας στο πλευρό του τον εκλεγμένο δημοτικό του σύμβουλο, κ. Γιώργο Τριανταφύλλου.

Ευχαριστώντας τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι, ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή οφείλει να είναι δίπλα στην προσπάθεια του ΦΑΣ Νάουσα και όλων των αθλητικών σωματείων του δήμου.

 «Η ιστορία της Νάουσας είναι συνυφασμένη με αυτή του ΦΑΣ Νάουσα. Μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τις αθλητικές υποδομές του ΔΑΚ της Νάουσας, με την δημιουργία σκέπαστρου, βοηθητικού γηπέδου, την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Είναι ένα μεγάλο έργο που θα βάλουμε μπροστά, βρίσκοντας το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο» είπε ο εκλεγμένος δήμαρχος, επισημαίνοντας στα παρευρισκόμενη μέλη του ΦΑΣ Νάουσα ότι, έχει κάνει συζητήσεις με τον κ. Μπέκα, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει στην διοίκηση της ομάδας για να γίνει πράξη το όραμα των φιλάθλων της, να την δουν στην κατηγορία που της αξίζει.  

Απαντώντας σε τοποθέτηση μέλους του σωματείου ότι είναι ο πρώτος δήμαρχος που έρχεται σε συνέλευση της ομάδας, μετά από πολλά χρόνια, ο κ. Καρανικόλας είπε θα είναι συνεχώς στο πλευρό του ΦΑΣ Νάουσα, αλλά και όλων των αθλητικών σωματείων του δήμου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Εκδρομή μνήμης και ιστορίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας στην Καππαδοκία

Μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας συμμετείχαν στην επταήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Πανόραμα της Καππαδοκίας, που διοργάνωσε το Veria Tours

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]