Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στον Δήμο Νάουσας η 1η συνάντηση Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης στο πλαίσιο του έργου Cult-Create

Τοπικοί φορείς, οργανισμοί, ΜΚΟ και ενώσεις πολιτών, θα αποτελέσουν την Τοπική Ομάδα Υποστήριξης του ευρωπαϊκού έργου Cult-CreaTE στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας ως εταίρος. Ο Δήμος προσκαλεί τους φορείς αυτούς της Δημιουργικής και Πολιτιστικής Βιομηχανίας να συμμετάσχουν και να συμβάλλουν στην επιτυχή υλοποίηση του έργου στην 1η συνάντηση της τοπικής ομάδας υποστήριξης του έργου Cult-Create, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2019 στις 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νάουσας.

Κατά την διάρκεια υλοποίησης του έργου που είναι 54 μήνες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 συναντήσεις Τοπικών Ομάδων Υποστήριξης, μέσα από τις οποίες αφενός θα ενημερώνονται τα μέλη αυτών των ομάδων για την πρόοδο του έργου και τις καινοτομίες που πρόκειται να υιοθετήσει και αφετέρου οι ίδιες οι ομάδες θα συνεισφέρουν μέσα από τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και τις ιδέες τους έτσι ώστε να προκύψουν προτάσεις βελτίωσης των αποτελεσμάτων του έργου, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη όχι μόνον κατά την διάρκεια υλοποίησής αλλά και μετά το πέρας του.  

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας μέσα από το έργο Cult-Create επιχειρεί να ενδυναμώσει τον «Δημιουργικό Τουρισμό», ο οποίος θεωρείται μια νέα εκδοχή του πολιτιστικού τουρισμού εμπλέκοντας τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους της κάθε πόλης στη δημιουργία τουριστικών προϊόντων.

Στο εταιρικό σχήμα επικεφαλής είναι το Vidzeme Tourism Association (Λετονία) και εταίροι η Περιφέρεια του Veneto (Ιταλία), το Cork City Council (Ιρλανδία), το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας του Pécs-Baranya (Ουγγαρία), η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας (Κύπρος), το Dundee City Council (Αγγλία), η Περιφέρεια Kujawsko-Pomorskie (Πολωνία), o Δήμος Νάουσας (Ελλάδα) και το European Cultural Tourism Network (ECTN) (Βέλγιο). 

Το έργο Cult-Create – Cultural and Creative Industries’ contribution to Cultural and Creative Tourism in Europe πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος διαπεριφερειακής συνεργασίας INTERREG Europe και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από ιδίους πόρους. 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο δημοσιεύονται  στην ιστοσελίδα

https://www.interregeurope.eu/cultcreate/

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]