Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο ΝΟΗΣΙΣ το «ΑΤΟΜ- Ανθρωπόμορφο ρομπότ» του μαθητή Π. Γιαλαμά από το Γυμνάσιο Κοπανού

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο μαθητής του Γυμνασίου Κοπανού ς , καθώς η εργασία «ΑΤΟΜ- Ανθρωπόμορφο ρομπότ» που παρουσίασε στο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα παρουσιαστεί μετά από πρόσκληση του κέντρου Επιστημών και Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ) στην ΔΕΘ στο Περίπτερο 14 μαζί με άλλες διαδραστικές και καινοτόμες εφαρμογές ρομποτικής, αυτοματισμού και πληροφορικής, που έχουν κατασκευάσει μαθητές.

Ο Παναγιώτης συνοδευόμενος από την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Βασιλική Λαζάρου θα παρουσιάζει τις δυνατότητες του ρομπότ «ΑΤΟΜ»  τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους εκπαιδευτικούς από το να βλέπουν τους μαθητές τους να διακρίνονται και να προοδεύουν μέσα από τον προσωπικό τους αγώνα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης: Καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ενόψει της συμμετοχής αθλητών και αθλητριών της στην τελική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]