Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στις 28 Μαΐου ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία

Για δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών πάει η Τουρκία ανάμεσα στον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον κύριο αντίπαλό του στις 28 Μαΐου, καθώς κανένας από τους δύο δεν συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 50% από τον πρώτο γύρο. Σύμφωνα με την κάλπη της πρώτης Κυριακής (14 Μαΐου) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκέντρωσε το 49,51% των ψήφων και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου το 44,88%, ενώ σε ρυθμιστή αναδεικνύεται ο εθνικιστής ανεξάρτητος υποψήφιος Σινάν Ογάν, ο οποίος πήρε πάνω από 5%. Η συμμετοχή στις εκλογές ανήλθε στο 88,92% στις κάλπες που στήθηκαν εντός της Τουρκίας, ενώ η συμμετοχή για τους Τούρκους που ψήφισαν στο εξωτερικό ανήλθε στο 52,69%.

Κάτι που μπορεί να μην ήταν αναμενόμενο, ωστόσο τα αναμενόμενα μάλλον ανατρέπονται αν παρατηρήσουμε και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων λίγο πριν τις εκλογές στην Γείτονα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Ενεργοί Πολίτες Αλεξάνδρειας, στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης των «Παιδιών της Άνοιξης»

Πλαστικά καπάκια μάζεψαν και παρέδωσαν την Τρίτη 12 Μαΐου, στα «Παιδιά της Άνοιξης», εκπρόσωποι της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]