Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στέλιος Πόζογλου: “Είμαστε ενωμένοι, σαν μία οικογένεια”

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέλιος Πόζογλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια που γίνεται στη “Βασίλισσα του Βορρά”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή προσπάθεια της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, ενωμένοι, όλα πηγαίνουν ρολόι. Κάναμε μεταγραφές φέτος και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα τον πετύχουμε».

Για το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ και το ότι είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικέφαλου:

«Ήμουν 17 χρονών όταν σκόραρα. Ξέρω ότι είμαι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πέρασαν 8 χρόνια από τότε. Ο ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό., Θα πάει πάρα πολύ καλά ο ΠΑΟΚ φέτος».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]