Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στα “σκαριά” η θεατρική παράσταση «Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη μετά τον Μποστ» – Από την θεατρική ομάδα Εκπαιδευτικών 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργοχωρίου

Η θεατρική ομάδα Εκπαιδευτικών 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό  Σύλλογο Εργοχωρίου ετοιμάζει την θεατρική παράσταση «Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη μετά τον Μποστ» βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Μποστ.

Μετά τις εννέα παραστάσεις που δόθηκαν (όλες για φιλανθρωπικούς σκοπούς) με το έργο του Αρκά «Εχθροί εξ αίματος» και την αναγκαστική διακοπή λόγω πανδημίας, η θεατρική  ομάδα μαζεύτηκε πάλι με όρεξη για συνεργασία και δημιουργία.

Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν αρχικά στη μαθηματική εταιρεία και στη συνέχεια στον χώρο του συλλόγου Βλάχων Βέροιας, σε κτίρια φορτωμένα ιστορία, παράδοση και ομορφιά αφού βρίσκονται στην περιοχή της Μπαρμπούτας , τη λεγόμενη και μικρή Ιερουσαλήμ της Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια των προβών τηρούνται όλα τα μέτρα κατά της covid19 και εφαρμόζεται  το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Το μήνυμα της ομάδας… «μόνο ο έρωτας και η δημιουργία μας σώζουν από τον  θάνατο». Ερωτευόμαστε λοιπόν την δημιουργία και υποσχόμαστε να μοιραστούμε μαζί σας τα οφέλη της.

Η εμψυχώτρια της ομάδας Λίζα Τσέκου

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]