Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στα πάρκα της Βέροιας, ελαιόδεντρα από απαλλοτριούμενες εκτάσεις σιδηροδρομικών έργων

Αιωνόβια, έως πολλών ετών, ελαιόδεντρα έχουν φυτευτεί τις τελευταίες μέρες σε πάρκα της Βέροιας, όπως στην πλατεία Ελιάς και Ωρολογίου καθώς και στο παρκάκι απέναντι από τους Αγίους Αναργύρους. Μάλιστα έχουν τοποθετηθεί και ταμπέλες οι οποίες ενημερώνουν τον κόσμο ότι πρόκειται για το έργο διάσωσης και μεταφύτευσης ελαιόδεντρων από απαλλοτριούμενες εκτάσεις σιδηροδρομικών έργων και είναι μία περιβαλλοντική δράση της ΕΡΓΟΣΕ με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου.

Κάθε ελιά με την ιστορία της και μακάρι να φιλοξενηθούν για πολλά χρόνια ακόμα στο χώμα της Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]