Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στα 100 ευρώ η πρόσκληση για το τραπέζι της ΝΔ με τον υπουργό Μ. Βορίδη στην Βέροια!!!

Σάλος ξέσπασε από χθες το πρωί όταν διέρρευσε το ποσό της πρόσκλησης για να συμμετέχει κάποιος στο γεύμα που θα παραθέσει η ΝΟΔΕ Ημαθίας με προσκεκλημένο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Κρατηθείτε…100 ευρώ!!!

Σήμερα στις 16.30 στο γνωστό εξοχικό κέντρο  της Βέροιας «Φλαμουριές» θα γίνει το συγκεκριμένο γεύμα και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μετά τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που λάβαμε από στελέχη του κόμματος, αλλά και συνεταιριστές, αναμένεται να είναι λίγοι και «εκλεκτοί» οι συμμετέχοντες.

Προφανώς το κόστος συμμετοχής δεν αφορά το γεύμα μόνο, αλλά και την οικονομική ενίσχυση της ΝΟΔΕ Ημαθίας, αλλά τα 100 ευρώ για ατομική πρόσκληση, θυμίζει γεύμα δεξίωσης στον Λευκό Οίκο!!! 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]