Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στ. Μαραγκός: “Είχαμε την ουσία και τα καταφέραμε…

Στην δουλειά που έγινε από την αρχή της εβδομάδας στάθηκε ο αρχηγός της Βέροιας  Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε. Αύριο θα κάνει μαγνητική για να δει το πρόβλημα . 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ (Ποδοσφαιριστής Βέροαις ): «Εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα πάνω στο πλάνο που έδειξε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε όλοι από την αρχή του παιχνιδιού και την αρχή της εβδομάδας, την αναγκαιότητα της νίκης αυτής. Ξέραμε ότι είναι αγχωτικό αυτό, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Είχαμε την ουσία και τα καταφέραμε.

Υπήρχε μια υπεροχή του Παλαιοχωρίου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θεωρώ ότι ήταν ανούσια. Η ομάδα μας ουσιαστικά δεν κινδύνεψε». 

ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής Άρη Παλαιοχωρίου): 

Ξέραμε πως είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, με μια ομάδα όπως η Βέροια  η οποία για χρόνια πρωταγωνιστούσε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δείξαμε ότι δικαιωματικά βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.

Θέλαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο το οποίο παίζουμε, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια. Από ένα δικό μας λάθος ήρθε το γκολ της Βέροιας , αλλά τα λάθη βρίσκονται μέσα στο ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε, προσπαθήσαμε, κατεβάσαμε μπάλα με ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε την προσπάθειά μας.

Ο διαιτητής από ένα σημείο και μετά, δεν μας άφησε να κάνουμε αυτό το οποίο θέλαμε να κάνουμε. Μια ομάδα που είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, να δέχεται πέντε και έξη κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, αυτό λέει πολλά.

Συνεχίζουμε δυνατά, όπως κάναμε μέχρι τώρα και εύχομαι το ίδιο και στη Βέροια  ότι καλύτερο».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]