Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Σπασμένο τηλέφωνο» η χθεσινή τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου

Ένα μικρό πρόβλημα στην εγγραφή της εικόνας καθυστέρησε για περίπου 20 λεπτά την έναρξη της 6ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη χθες το απόγευμα, ενώ και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης υπήρχαν προβλήματα λόγω κακών συνδέσεων.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακούγονται διακεκομμένα πολλοί σύμβουλοι και να παγώνει η εικόνα τους.

«Σπασμένο τηλέφωνο» κάποιες στιγμές η χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους συμβούλους να προσπαθούν να μιλήσουν και οι υπόλοιποι να προσπαθούν να καταλάβουν τι εννοούν λόγω του διακεκομμένου λόγου και τον πρόεδρο Άρη Λαζαρίδη να προσπαθεί να συντονίσει μια ομολογουμένως δύσκολη τεχνικά συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος Άρης Λαζαρίδης ανέφερε για την συνέχιση των τηλεσυνεδριάσεων: «Πιστεύαμε ότι στο τέλος του καλοκαιριού θα είχαμε γυρίσει στον φυσικό χώρο μας, την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται και βλέπουμε το πράγμα ότι ξεμακραίνει.

Ας ελπίσουμε ότι η ευαισθητοποίηση με τις μάσκες τις τελευταίες ημέρες να αναστρέψει την κατάσταση».  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]