Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

SOS τα αντιπλημμυρικά έργα σε πρώτη προτεραιότητα!

Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε περιοχές σε όλη την Ελλάδα να πνίγονται από τις καταρρακτώδεις βροχές που θα συνεχίσουν και τα επόμενα 24ωρα το καταστροφικό τους έργο. Δυστυχώς φέτος τα φυσικά φαινόμενα και οι ακραίες καιρικές συνθήκες χτυπούν αδυσώπητα και αφήνουν μεγάλες πληγές. Μετά τους παρατεταμένους καύσωνες και τις εκτεταμένες πυρκαγιές ήρθαν βροχές που ειδικά κάποιες περιοχές τις μετέτρεψαν σε «Βενετία»! Στα καθ’ ημάς δεν έχουν παρατηρηθεί ακόμη ιδιαίτερες ζημιές, με την προσοχή να επικεντρώνεται στην περιοχή της Αλεξάνδρειας που είναι πιο επίφοβη σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο η αδήριτη ανάγκη για θωράκιση «επίφοβων» περιοχών με αντιπλημμυρικά έργα, αφού μια παρατεταμένη δυνατή νεροποντή μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ζωές και να αφανίσει κόπους μιας ζωής. Μπορεί να είναι έργα που δεν «σηκώνουν» φωτογραφίες και κορδέλες, ωστόσο είναι ζωτικής σημασίας και θα πρέπει να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.

Ζήσης  μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αγγλία vs Αργεντινή – Ένα θρυλικό κεφάλαιο με κορυφαία ονόματα και ιστορικό δράμα

Μία από τις πιο ιστορικές και φλογερές αντιπαλότητες του διεθνούς ποδοσφαίρου πρόκειται να αναζωπυρωθεί μετά από 21 χρόνια…παύσης, καθώς η Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]