Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σήμερα στη «Στέγη» – «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» από την Ομάδα re-act, για την στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας

Τη δημιουργία ενός Ξενώνα στη Θεσσαλονίκη, ενός χώρου, όπου οι νοσούντες συμπολίτες τους και όχι μόνο, θα μπορούν να διαμένουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των συνιστώμενων θεραπειών, οραματίζεται και στοχεύει να υλοποιήσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων σε μια προσπάθεια να βοηθούν και να ανακουφίζουν, όλους όσους βρέθηκαν σε μια κατάσταση δύσκολα αντιμετωπίσιμη, αλλά και να προλαμβάνουν τις ανάγκες πριν ίσως αυτές ακόμα γεννηθούν.

 Προς αυτό τον σκοπό, κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 2013 η θεατρική ομάδα των Φίλων του συλλόγου προσφέροντας καλλιτεχνικά άρτιες παραστάσεις στήριζε τις επιμέρους στοχεύσεις του Συλλόγου. Εφεξής τα έσοδα των παραστάσεων θα προσφέρονται στην υλοποίηση αυτού του ονείρου. Οι Re-act, η ομάδα των εθελοντών- ηθοποιών  γνωρίζει πολύ καλά -όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ- πως σκοπός της τέχνης είναι «να δώσει στη ζωή σχήμα» και ακόμα καλύτερα ξέρει να δίνει στη ζωή, ζωή μέσα  από  την τέχνη.

  Εφορμούμενα λοιπόν από αυτήν την ανάγκη, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου,  re-act,  υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Ηρώς  Γεωργίου και την πολύτιμη σύμπραξη του Νέου Ωδείου Έδεσσας παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση  «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στις 13 Νοεμβρίου 2019 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμματων και Τεχνών , στις 7.30 μ.μ. σηματοδοτώντας την έναρξη της υλοποίησης αυτού του ονείρου. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακή 25 Οκτωβρίου: «Ζει και βασιλεύει…»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσιάζει την Κυριακή 25-10-26 στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]