Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σήμερα η κηδεία του 48χρονου αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάτου, που «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή καρδιάς βρήκε την Τετάρτη 25 Μαρτίου, ο 48χρονος αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Λάμπρος Δημητρουλάτος. 

Το συμβάν συνέβη στο σπίτι του. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών και δεν κατέστη εφικτό να μείνει στην ζωή.  Ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο.

Είχε καταγωγή από την Καρδίτσα, αλλά υπηρετούσε πολλά χρόνια στην Τροχαία Βέροιας. Ένας αστυνομικός χαμηλών τόνων, που με την σοβαρότητα και το παράστημα του υπηρετούσε με ζήλο την υπηρεσία και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν την ξαφνική απώλεια του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια) Βέροιας. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ι. Ναό από τις 10.45. 

Ο ΛΑΟΣ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]