Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σε φάση ενστάσεων η επιλογή του καλλιτεχνικού δ/ντή

Η επιλογή καλλιτεχνικού δ/ντή στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και όσα προέκυψαν κατά τη διαδικασία, έφτασαν μέχρι την βραδινή εκπομπή του Ant1, “The 2night show”, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο παρουσιαστής είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Θανάση Ζέρβα, ο οποίος πλειοψήφησε στη μοριοδότηση και τη συνέντευξη όλων των υποψηφίων για τη θέση. Να σημειώσουμε ότι το θέμα είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα στην τοπική κοινωνία, με καταγγελίες επί καταγγελιών, και βαριά λόγια μεταξύ μελών του Δ.Σ. και του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αφού, η διαδικασία βρίσκεται στη φάση των ενστάσεων.

Όπως επεσήμανε στον Γρ. Αρναούτολγου, ο υποψήφιος Θ. Ζέρβας, ο ίδιος δεν πρόκειται να παραιτηθεί ως προς την διεκδίκηση της θέσης του καλλιτεχνικού δ/ντή.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ενστάσεις έχουν γίνει και από άλλους πέντε υποψηφίους…

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τα μετρητά παραμένουν στις αντικαταβολές – «Κόπηκε» η υποχρεωτική πληρωμή με κάρτα στους κούριερ

Ανάσα για όσους προτιμούν να πληρώνουν με μετρητά τις παραγγελίες τους μέσω κούριερ, καθώς αποσύρθηκε από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]