Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σάββατο 20 Οκτωβρίου στη Νάουσα – Οι «Γαμπροί της Ευτυχίας»… Επί Σκηνής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής», η οποία πρόκειται να παρουσιάσει την κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου.

Οι «γαμπροί της Ευτυχίας», είναι ο τίτλος της γνωστής ελληνικής κωμωδίας που βγήκε στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Ρίζο και Γεωργία Βασιλειάδου.

Ο Βαγγέλης, έμπορος κρεάτων και παραδοσιακός οικογενειάρχης, προσπαθεί να παντρέψει τη γεροντοκόρη αδελφή του Ευτυχία, η οποία είναι άσχημη, ψηλομύτα και παλαιών αρχών. Μέσω αρραβωνιασμάτων, κωμικών καταστάσεων και παρεξηγήσεων προσπαθεί να την αποκαταστήσει ώστε να παντρευτεί και αυτός με τη σειρά.

Παίζουν: Παύλος Ιωσηφίδης, Μαρία Παπαθωμίδου, Χάρης Αδαμίδης, Γιάννης Κουκούλος, Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Ελένη Χατζηκώστα, Κατερίνα Σολδάτου, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Αφροδίτη Λαφάρα.

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου.

Η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Επόμενες παραστάσεις Κυριακή 21, Δευτέρα 22 και Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

28 και 29 Αυγούστου, Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στην Ημαθία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

Βραδιές πολιτισμού κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, διοργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού στις 28 Αυγούστου σε όλη τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]