Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πρώτη Ιερατική Σύναξη για το νέο εκκλησιαστικό έτος

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για το νέο εκκλησιαστικό έτος.

Στην αρχή της συνάξεως τελέστηκε Αγιασμός και στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε τους Ιερείς και αναφέρθηκε σε θέματα υπηρεσιακής φύσεως, ενώ ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής αναφέρθηκε στην λειτουργία του Φροντιστηρίου.

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος προέτρεψε τους Ιερείς να εργαστούν με περισσότερο ζήλο, αφοσίωση και συνέπεια κατά το νέο εκκλησιαστικό έτος και εν συνεχεία ανέπτυξε το θέμα: «Τό νόημα καί ὁ σκοπός τῆς Ἐκκλησίας».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ανακοίνωση: Νέο πρόγραμμα συνεργείων για το Έργο Αστικής επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών έως την Παρασκευή, 7 Αυγούστου

Ανακοινώνεται από τον Δήμο Αλεξάνδρειας το πρόγραμμα Αστικής Επίγειας Καταπολέμησης Κουνουπιών για την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 3, έως και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]