Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα μπορούν να έχουν 15 χωριά του Δήμου Βέροιας

Κατόπιν ενεργειών του Δήμου Βέροιας εντάχθηκαν στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» οι ακόλουθοι οικισμοί του Δήμου Βέροιας:

• Γεωργιανοί, • Καστανέα, • Κάτω Βέρμιον, • Κουμαριά, • Λευκόπετρα, • Μικρά Σάντα, •  Ξηρολίβαδον, • Δάσκιον, • Μονή Τιμίου Προδρόμου, • Πολύδενδρον, • Πόρος, • Ριζώματα, • Σφηκιά, • Χαράδρα, • Φυτεία, 

Μέχρι και την 19η/03/2019, οι μόνιμοι κάτοικοι των ανωτέρω Περιοχών καλούνται να υποβάλλουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο (δια ζώσης, ταχυδρομικά, μέσω fax ή μέσω e – mail), στον Δήμο Βέροιας, ή στα ΚΕΠ που λειτουργούν σε αυτόν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα προκειμένου να ενταχθούν στο έργο.

Κατά την υποβολή των ως άνω δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης του έργου. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA  (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK»).

Οι κυριότερη διαφορά ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις είναι ότι η DIGEA θα εγκαταστήσει επίγειο ψηφιακό αναμεταδότη, και η δωρεάν πρόσβαση θα είναι για οχτώ χρόνια, ενώ στην περίπτωση της COSMOTE TV θα εγκατασταθεί δορυφορικό πιάτο σε κάθε δικαιούχο ατομικά και η δωρεάν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς θα είναι για δύο χρόνια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης: Καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ενόψει της συμμετοχής αθλητών και αθλητριών της στην τελική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]