Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πράσινο φως» για μουσική στην εστίαση – Τι εισηγείται η Επιτροπή για δεξιώσεις και ώρες κυκλοφορίας

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 01:30 καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Επιτροπή προσανατολίζεται την πλήρη άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου καθώς και το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην ίδια ημερομηνία.

Τον ακριβή τρόπο επιστροφής της μουσικής στα καταστήματα εστίασης αναμένεται να ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στη σημερινή ενημέρωση στις 18:00 καθώς, όπως διαρρέεται, θα υπάρχει οριο στα ντεσιμπελ.

Σε ό,τι αφορά τις δεξιώσεις, η επιτροπή των ειδικών αποφάσισε να αυξηθεί το όριο των ατόμων σταδιακά, σε έως 300 άτομα.

Οι λοιμωξιολόγοι δίνουν επίσης το «πράσινο φως» στο άνοιγμα των φροντιστηρίων, ενώ λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Euro 2021 στα καταστήματα ΟΠΑΠ δίνεται δυνατότητα ενός ατόμου ανά τραπέζι, με αποστάσεις ανάλογες με εκείνες της εστίασης.

Πηγή: Cnn.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Αλλάζει το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, σε 5 ζώνες, ανάλογα με τον βαθμό τουριστικής ανάπτυξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής

Παρουσιάστηκε και τίθεται σε διαβούλευση έως τις 25 Ιουνίου Το νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, το οποίο τίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]