Θετικές ειδήσεις στο στρατόπεδο του Απόλλων Πόντου καθώς η ΕΠΟ έδωσε την έγκριση της στις υποθέσεις ανανεώσεων των Θεσσαλονικιών.
Θετική εξέλιξη για την ερχόμενη σεζόν για την ομάδα της Καλαμαριάς, καθώς εγκρίθηκαν από την ΕΠΟ οι ανανεώσεις στον Απόλλωνα Πόντου.
Αφορούν τους εξής παίκτες: Πολίτης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Λουφάκης, Δαμουλάκης.
Ο Απόλλων Πόντου, δεν εξασφάλισε άδεια και θα κληθεί να κινηθεί με περιορισμό στο μεταγραφικό παζάρι.
Με την εξέλιξη αυτή από πλευράς ΕΠΟ, ο Απόλλων θα έχει δικαίωμα να διατηρήσει τους παίκτες στο ρόστερ του παρά την αρνητική απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης.

Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ-20 Ποσειδώνας Βέροιας – Ζαφειράκης Νάουσας 3-2
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα νεανίδων Κ20 ο Ποσειδώνας Βέροιας κέρδισε μέσα στην Βέροια τον Ζαφειράκη Νάουσας με







