Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πωλήθηκε το υπερπολυτελές σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο

Το διαμέρισμα του Έλληνα κροίσου στο αριστοκρατικό Μέιφερ του Λονδίνο πέρασε στα χέρια Σαουδάραβα μεγιστάνα, ο οποίος θα το δώσει στην κόρη του.

@@ads-307@@

Στα χέρια ενός Σαουδάραβα μεγιστάνα πέρασε το υπερπολυτελές σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λονδίνο. Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου, στον πρώτο όροφο κτιρίου στο Μέιφερ, άγγιζε τα 25 εκατ. λίρες, ωστόσο τελικά η συμφωνία με τον αγοραστή από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος θα το δωρίσει στην κόρη του, έκλεισε στα 18,6 εκατ. λίρες.

ο εντυπωσιακό διαμέρισμα το οποίο αρχικά φιλοξένησε τον Ωνάση και τη σύζυγό του, Τζάκι Κένεντι, ήταν το σπίτι της αδερφής του Έλληνα κροίσου, Άρτεμις Ωνάση.

Εκεί είχαν μείνει, επίσης, η μικρότερη αδερφή της Τζάκι, Λι Ράτζβιλ και η Μαρία Κάλλας ενώ τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70 διοργανώθηκαν ουκ ολίγα πάρτι της υψηλής κοινωνίας και εκδηλώσεις από την οικογένεια Ωνάση.

Το σπίτι, ένα από τα μεγαλύτερα διαμερίσματα στην πλατεία Γκρόσβενορ στο αριστοκρατικό Μέιφερ, είναι 465 τ.μ., διαθέτει μια εντυπωσιακή είσοδο, πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και μια κουζίνα.

φωτό:WETHERELL ESTATE AGENTS

Πηγή: news247.gr/

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Δεν θα γράψεις εσύ εμένα»: Οδηγός επιτέθηκε και χτύπησε δύο αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός 48χρονου οδηγού προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΕΠΤΑ στην Καισαριανή, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε

Διαβάστε περισσότερα »

Εκτός ενισχύσεων του 2026 κινδυνεύουν να μείνουν 345.000 παραγωγοί – καμπανάκι από ΑΑΔΕ

Σε ευγενική υπενθύμιση σε 344.536 παραγωγούς προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της που δόθηκε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]