Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ποια ιστορική εκπομπή του Mega επιστρέφει στους δέκτες μας 16 χρόνια μετά!

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του AΝΤ1, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», έκρυβε μία έκπληξη για καλεσμένους και κοινό.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer του σταθμού, ανακοίνωσε πως ιστορική εκπομπή που προβαλλόταν στο Mega επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του AΝΤ1 έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια, μεταδίδει το news.gr.

Ο λόγος για το «Ενώπιος Ενωπίω», μία από τις πλέον μακροχρόνιες εκπομπές τηλεοπτικών  συνεντεύξεων, η οποία προβαλλόταν στο Mega από το 1991 έως το 2003, με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται στη late night ζώνη του προγράμματος και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Δημητριάδης: «Στο Μαξίμου είχα δύο συνεργάτες που παρακολουθούσαν μόνο τα τοπικά ΜΜΕ για να υπάρχει επαφή με την περιφέρεια»

Στον τρόπο επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας με την περιφέρεια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, περιγράφοντας πρακτικές που εφάρμοζε κατά τη θητεία

Διαβάστε περισσότερα »

Μεγαλύτερα κίνητρα κατά της φοροδιαφυγής προτείνουν παράγοντες της Αγοράς για ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών και περιορισμό μετρητών

-ΑΑΔΕ: Παράταση φορολογικών ρυθμίσεων που συνδέονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Οι υποθέσεις των επιχειρήσεων Pizza Fun και «Χωριάτικο», που διερευνώνται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]