Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) από τον ΟΠΕΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ (keaprogram.gr) παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. Όπως συμβαίνει πάντα, η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων γίνεται από τις τράπεζες από την προηγουμένη το απόγευμα, στην προκειμένη περίπτωση από σήμερα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καταβάλλεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018, θα καταβληθούν για τον Σεπτέμβριο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

@@ads-273@@

Η πληρωμή του ΚΕΑ πραγματοποιείται με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου του ΚΕΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Δημητριάδης: «Στο Μαξίμου είχα δύο συνεργάτες που παρακολουθούσαν μόνο τα τοπικά ΜΜΕ για να υπάρχει επαφή με την περιφέρεια»

Στον τρόπο επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας με την περιφέρεια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, περιγράφοντας πρακτικές που εφάρμοζε κατά τη θητεία

Διαβάστε περισσότερα »

Μεγαλύτερα κίνητρα κατά της φοροδιαφυγής προτείνουν παράγοντες της Αγοράς για ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών και περιορισμό μετρητών

-ΑΑΔΕ: Παράταση φορολογικών ρυθμίσεων που συνδέονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Οι υποθέσεις των επιχειρήσεων Pizza Fun και «Χωριάτικο», που διερευνώνται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]