Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πήγαν σε κηδεία και έμειναν έκπληκτοι σε χωριό των Τρικάλων Θεσσαλίας! – Η Τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος

Η τελευταία επιθυμία ενός άνδρα που έφυγε από τη ζωή άφησε έκπληκτους όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr κατά τη διάρκεια της κηδείας και ενώ η εξόδιος ακολουθία είχε φτάσει στο τέλος της, έκπληκτοι συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, είδαν να εμφανίζεται μία ομάδα μουσικών και ένας τραγουδιστής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το αρχικό ξάφνιασμα διαδέχτηκε ένα δεύτερο όταν ο τραγουδιστής με τη συνοδεία της ορχήστρας, άρχισε να ερμηνεύει πάνω από τον τάφο τα τραγούδια «ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «της γερακίνας γιος» και το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Στη συνέχεια η κόρη του εκλιπόντος ανέφερε ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Πύλης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

O Γρηγόρης Δημητριάδης μιλά στον Θανάση Λάλα για όλα: Την πολιτική διαδρομή του, τη θητεία στο Μαξίμου, τις κόντρες με επιχειρηματίες

Ο Γρ. Δημητριάδης μιλά για πρώτη φορά δημόσια για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σπάει τη σιωπή του και μιλά

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]