Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πέθανε ο Γιάννης Μανώλης

Πέθανε ο Γιάννης Μανώλης, στα 69 του χρόνια. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Σοκ στον πολιτικό και συνδικαλιστικό κόσμο.

Ο Γιάννης Μανώλης ήταν 69 ετών. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Το 1986 ήταν Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Το 1995-1997 αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας. Το 1998–2004 μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1998 έως το 2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε.

Το 2004 εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ., το ίδιο και το 2007. Το 2012 αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από όπου επίσης αποχώρησε. Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για το βαθμολόγιο στο Δημόσιο

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής από την αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης το κρίσιμο νομοσχέδιο του

Διαβάστε περισσότερα »

Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας: 56, 21 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για σύγχρονο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών

Στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» του ΕΣΠΑ 2021-2027, εντάσσεται το έργο «Ίδρυση, Ενίσχυση και Εμπλουτισμός Σχολικών Βιβλιοθηκών», συνολικού

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]