Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παύλου Δ. Πυρινού – Κυκλοφορία νέου βιβλίου – Ευχαριστίες

Σήμερα, θέτω στη διάθεση του κοινού τον Γ΄  τόμο των «Βεροιώτικων Σημειωμάτων», που αποτελεί τη συνέχεια των ερευνητικών μου αναζητήσεων, προκειμένου να προοδεύσει και να εξελιχθεί η τοπική ιστορία της Ημαθίας και να αποτελέσει εργαλείο και αφορμή στον ιστορικό του μέλλοντος που θα συνδέσει τη διαχρονική και συνολική ιστορία της.

Σκοπός των «Βεροιώτικων Σημειωμάτων» να διασώσει όσα δεν έσβησε ο χρόνος και όλα εκείνα που άντεξαν στο χρόνο πριν γίνουν «Θύματα» της ανακύκλωσης.

@@ads-307@@

Είναι μια προσπάθεια που την οφείλουμε στα παιδιά μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στους συντελεστές της έκδοσης του Γ΄ τόμου των «Βεροιώτικων Σημειωμάτων».

1. Στον κ. Γεράσιμο Καλλιγά, καθηγητή, Δ/ντή Φροντιστηρίου που βοηθά κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και πνευματικής ανάπτυξης του τόπου με τον ανήμπορο συνάνθρωπό του ηθικά και οικονομικά. Το ευχαριστώ ιδιαίτερα για την δωρεάν «Τιμής Ένεκεν», έκδοση του Γ΄ τόμου των «Βεροιώτικων Σημειωμάτων».

2. Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ι.Π.Η. που αποδέχθηκε να εντάξει τον παρόντα τόμο στη σειρά εκδόσεων της Εταιρίας και ειδικότερα, τον Θεολόγο και συγγραφέα Δρ Μανώλη Ξυνάδα, πρόεδρο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. που πρόθυμα δέχθηκε να επιμεληθεί και να προλογίσει τον παρόντα τόμο.

3. Τον ταλαντούχο διευθυντή-εκδότη της εφημερίδας «Λαός» και δικηγόρο κ. Ζήση Μ. Πατσίκα που φιλοξένησε στην εφημερίδα του την πλειονότητα των άρθρων και εργασιών μου.

4. Τον υπεύθυνο έκδοσης και σύνταξης του περιοδικού «Βέροια-Ερατεινή Ημαθία» Δρ Αντώνη Μιχ. Κολτσίδα για τη φιλοξενία των μελετών μου σ’ αυτό.

Το βιβλίο διατίθεται από την Ε.Μ.Ι.Π.Η.

Παύλος Δ. Πυρινός

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]