Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Παύλος Δερμιτζάκης ” Δεν κλείσαμε τον α’ γύρο όπως θέλαμε.”

Δεν τα κατάφερε η Βέροια στο φινάλε του α’ γύρου με την εντός έδρας ισοπαλία με την Τρίγλια κάτι που ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα . 

Ο τεχνικός της Βέροιας δήλωσε τα εξής 

” Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, παρότι είναι χαμηλά στην βαθμολογία . Όμως ΄έχει μία νίκη με την Καβάλα, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες , και αυτό δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά ώς αναφορά. 

Είχαμε μία ομάδα απέναντι μας που ήρθε να παίξει καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο . Ετοιμαστήκαμε γι αυτό το παιχνίδι και θέλαμε πάρα πολύ όλοι μας όλος ο οργανισμός να κερδίσουμε και να κλείσουμε τον α’ γύρο με 22 βαθμούς , και θεωρώ ότι θα ήταν μία πολύ καλή συγκομιδή βαθμών.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε γιατί στο α’ ημίχρονο δεν είμασταν τόσο συγκεντρωμένοι που έχει να κάνει το σύστημα απέναντι στο σύστημα , με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει την κατοχή να βγεί μπροστά ορισμένες φορές με αξιώσεις να μας κτυπήσει το κουδουνάκι κάτι που έγινε στην φάση του πέναλτι όπου φανήκαμε τυχεροί. 

Μιλήσαμε στο ημίχρονο και δώσαμε ποιο συγκεκριμένες εντολές , τόσο για την άμυνα όσο και στην επίθεση γιατί ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. 

Πιστεύω ότι ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και την πίεση μας στον αντίπαλο θέλοντας να εκμεταλλευτούμε ιδιαίτερα τα άκρα μας , κάτι που έγινε από το 65′ και μετά αφού δημιουργήσαμε 3 καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε στην συνέχεια  το παιχνίδι , κάτι που δεν έγινε και με αυτό το 0-0 φθάσαμε στους 20 βαθμούς , ενώ ο στόχος μας ήταν να φθάσουμε στους 22 βαθμούς. αλλά  είμαστε πολύ κοντά.

Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ , όλος ο οργανισμός και πιστεύω οτι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην SL2 .

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Τρίγλιας γιατί ο φίλος μου ο Κώστας έχει μία καλή ομάδα και θα κάνει και άλλες ζημιές , είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]