Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πατριωτική Ένωση: Όνειδος η Εισβολή Τουρκικών Σήριαλ σε Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς

Η εισβολή Τουρκικών σήριαλ σε Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο τον τηλεοπτικό σταθμό που τα προγραμματίζει. Αφορά τον Ελληνικό λαό, προς τον οποίον απευθύνονται και προς τον οποίον ασκείται, υποδορίως πολλές φορές, η προπαγάνδα που μεταφέρουν. Θα έπρεπε να αφορά και την Κυβέρνηση, η οποία έχει την ευθύνη για το κανονιστικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο λειτουργούν τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνιών και για το ποια κατάσταση διαμορφώνεται στον Ελληνικό τηλεοπτικό χώρο.

Το γεγονός ότι τα Τουρκικά σήριαλ βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αποτελεί κατάντημα για την Ελλάδα, που είναι από μόνη της μια αυτοκρατορία, με όρους ιστορίας και πολιτισμού.

Το γιατί γίνεται αυτό, οφείλεται σαφώς στην έλλειψη εθνικής πολιτικής και στρατηγικής, η οποία όχι μόνο θα κάλυπτε τις ανάγκες των Ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών σε τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά θα προέβαλλε παραλλήλως την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Οφείλεται όμως και σε μια απαράδεκτη αβελτηρία και σύγχυση, που υπολαμβάνει την ελεύθερη πληροφόρηση και τη λειτουργία των ΜΜΕ μόνο με όρους ελεύθερης εμπορικής αγοράς και όχι ταυτόχρονα ως προσφορά υπηρεσιών προς τον Ελληνικό λαό και δημόσιο αγαθό.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι αδιάφορη και αδρανής απέναντι σε μια ξένη τηλεοπτική εισβολή, είτε με τη μορφή των σήριαλ, είτε με τη μορφή συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο ενός Ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού η άλλου μέσου επικοινωνίας. Πολύ περισσότερο, όταν αυτή η ξένη χώρα δεν είναι χώρα – μέλος της ΕΕ και συνδέεται με θέματα εθνικής ασφάλειας.

Μεγάλες ευθύνες έχουν, προφανώς, και οι ίδιοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, που περιλαμβάνουν στον προγραμματισμό τους Τουρκικά σήριαλ, αδιαφορώντας για την εθνική βλάβη που προκαλούν και την εθνική αναξιοπρέπεια που συνιστά η πολιτική τους αυτή.  Ο Ελληνικός λαός πρέπει να εκδηλώσει έμπρακτα την αντίδραση και την οργή του προς τους τηλεοπτικούς αυτούς σταθμούς, αρνούμενος να παρακολουθήσει οποιοδήποτε πρόγραμμά τους.

Η Πατριωτική Ένωση καταγγέλλει ως αναξιοπρεπή, ανάρμοστη και εθνικά επικίνδυνη και απαράδεκτη την προβολή Τουρκικών σήριαλ από Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και καλεί την Κυβέρνηση να διαμορφώσει, πρώτον, μια εθνική πολιτική τηλεοπτικών παραγωγών και, δεύτερον, να πάρει δραστικά μέτρα για την ανακοπή αθέμιτων ξένων επιρροών στα Ελληνικά ΜΜΕ, ιδιαίτερα στον τηλεοπτικό χώρο.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΟ Χ.Κ. ΣΕΛΙΟΥ «Μας δικαίωσε πανηγυρικά η ΕΑΔHΣΥ με την απόρριψη της προσφυγής», απαντάει ο Δήμαρχος, στις βολές Παλουκίδη και Κορωνά για ευθύνες του Δήμου στην απένταξη της Τεχνητής Χιόνωσης -Πράσινο φως, για συνέχιση του έργου, με εξεύρεση νέας χρηματοδότησης;

Το Xιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και η απένταξη του έργου τεχνητής χιόνωσης, απασχόλησε στα προ ημερήσιας διάταξης, την συνεδρίαση του δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Αλεξάνδρεια, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών που επήλθαν με τον Ν. 5281/2026 για την Πολιτική Προστασία

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]