Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρουσίαση του βιβλίου του Μάριου Μαρκοβίτη «Όχι δεν είμαι εχθρός του λαού»

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» και οι εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ  παρουσιάζουν το  βιβλίο του κ  Μάριου Μαρκοβίτη «Όχι δεν είμαι εχθρός του λαού», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και που αναφέρεται στη ζωή και τον τραγικό θάνατο στη Σοβιετική Ένωση του ναουσαίου Μάρκου Μαρκοβίτη στα χρόνια των σταλινικών διώξεων της δεκαετίας του ‘30. 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν, μαζί με τον συγγραφέα, η κα. Δήμητρα Τζάκη-Μπεσλίκα, εκπαιδευτικός, ο κ. Σταύρος Τζίμας, δημοσιογράφος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Πέτρος Παπασαραντόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 7,30  μμ στην αίθουσα διαλέξεων «ΒΕΤΛΑΝΣ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]