Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ορίστηκαν πρόεδροι και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

-Η εποπτεία της Δημοτικής Αστυνομίας στον Ευστάθιο Κελεσίδη και της Γέφυρας Κούσιου στον  Αριστομένη Λαζαρίδη

Με απόφαση του δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ορίστηκε Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, ο Αντιδήμαρχος Στυλιανός Ασλάνογλου και  ως μέλη οι Αντιδήμαρχοι Βασίλειος Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

@@ads-307@@

 Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τσιφλίδης και ως μέλη της Επιτροπής οι  Αντιδήμαρχοι Βασίλειος Λυκοστράτης και Στυλιανός Ασλάνογλου.

 Επίσης ο Δήμαρχος Βέροιας  ανέθεσε χωρίς αμοιβή, στους παρακάτω δημοτικούς δυμβούλους Βέροιας την εποπτεία και τον συντονισμό των παρακάτω έργων και δράσεων του Δήμου ως εξής: 

– Στον Δημοτικό Σύμβουλο Ευστάθιο Κελεσίδη την εποπτεία και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων και δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, όπως αυτές περιγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

– Στον Δημοτικό Σύμβουλο Αριστομένη Λαζαρίδη του Αιμίλιου την εποπτεία και τον συντονισμό του έργου «Γέφυρα Αφών Κούσιου». 

@@ads-307@@

Στους παραπάνω δημοτικούς συμβούλους ανέθεσε την υπογραφή «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 88 του ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.), όλων των εγγράφων των σχετικών με τον τομέα ευθύνης και εποπτείας τους (εκτός αυτών που η υπογραφή τους ανατέθηκε σε υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας).
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]