Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Όπως φαίνεται, η εκτίμηση των εμπόρων της Ημαθίας στο πρόσωπο του Γ. Καρανίκα θα μετρηθεί και στη κάλπη της Κυριακής

Από όλη την Επικράτεια οι υποψήφιοι για την εκλογή νέας Διοίκησης στη ΕΣΕΕ, την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή των εμπόρων στις αρχαιρεσίες του κορυφαίου οργάνου που τους εκπροσωπεί Πανελλαδικά, όπως εκτιμάται.

Του συνδυασμού «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» ηγείται ο γ. γραμματέας της ΕΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Καρανίκας, στην οποία ανήκουν και οι Σύλλογοι της Ημαθίας.

Η εκτίμηση στο πρόσωπό του, από την πλευρά του Συλλόγου είναι εμφανής και όπως φαίνεται θα εκδηλωθεί και στην κάλπη της Κυριακής.

Σε λίγες ημέρες το αποτέλεσμα θα δείξει…

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]