Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Ορθοπαιδικής κλινικής «Νάουσα 360ο foot and ankle Meeting»

Για ακόμη μια χρονιά η Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας επιλέχθηκε και μας τίμησε με την άρτια και εξαιρετική διοργάνωση του συνεδρίου Ορθοπαιδικής χειρουργικής ” Νάουσα 360ο  foot and ankle Meeting»”, που συμπεριλάμβανε πλήθος ομιλιών και σεμιναρίων αλλά και ζωντανή αναμετάδοση εξειδικευμένων ορθοπαιδικών χειρουργείων.

Το συνέδριο που διήρκησε 3 ημέρες και οργανώθηκε στην αίθουσα ΕΡΙΑ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς » του Δήμου Η.Π. Νάουσας, συντονίστηκε από το Διευθυντή της κλινικής μας κ. Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο,  και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας και ένα μεγάλο σύνολο από διακεκριμένους ομιλητές και εξειδικευμένους επιστήμονες από διάφορες χώρες.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάουσας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των επαγγελματιών υγείας με στόχο την παροχή  ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]