Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Πρόταση κατάργησης των ορίων ακαθάριστων εσόδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Το κρίσιμο θέμα της κατάργησης των ορίων των ακαθάριστων εσόδων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, πάνω από τα οποία υπάρχει υποχρέωση υπογραφής των φορολογικών δηλώσεων από λογιστή – φοροτεχνικό – κάτοχο της σχετικής αδείας ασκήσεως επαγγέλματος -, έθεσε το Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε χθεσινή συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή.

Σήμερα, τα όρια αυτά είναι 50.000 ευρώ, αν πρόκειται για εμπορική ή μεικτή επιχείρηση, ή για επιτηδευματία, που ασκεί εμπορική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή ελευθέριο επάγγελμα.

Το ΟΕΕ ενημερώνει ότι κατέθεσε την πρόταση για κατάργηση των ορίων, την οποία και άκουσαν οι κ.κ. Βεσυρόπουλος και Πιτσιλής, υποσχόμενοι να την εξετάσουν άμεσα, λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά δεδομένα, ενόψει και της επικείμενης έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, οι δυο Αντιπρόεδροι, Αβραάμ Πανίδης και Σταύρος Τραγάνης και ο Οικονομικός Επόπτης, Κώστας Μανούσος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Αλλάζει το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, σε 5 ζώνες, ανάλογα με τον βαθμό τουριστικής ανάπτυξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής

Παρουσιάστηκε και τίθεται σε διαβούλευση έως τις 25 Ιουνίου Το νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, το οποίο τίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]