Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Πρόταση κατάργησης των ορίων ακαθάριστων εσόδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Το κρίσιμο θέμα της κατάργησης των ορίων των ακαθάριστων εσόδων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, πάνω από τα οποία υπάρχει υποχρέωση υπογραφής των φορολογικών δηλώσεων από λογιστή – φοροτεχνικό – κάτοχο της σχετικής αδείας ασκήσεως επαγγέλματος -, έθεσε το Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε χθεσινή συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή.

Σήμερα, τα όρια αυτά είναι 50.000 ευρώ, αν πρόκειται για εμπορική ή μεικτή επιχείρηση, ή για επιτηδευματία, που ασκεί εμπορική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή ελευθέριο επάγγελμα.

Το ΟΕΕ ενημερώνει ότι κατέθεσε την πρόταση για κατάργηση των ορίων, την οποία και άκουσαν οι κ.κ. Βεσυρόπουλος και Πιτσιλής, υποσχόμενοι να την εξετάσουν άμεσα, λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά δεδομένα, ενόψει και της επικείμενης έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, οι δυο Αντιπρόεδροι, Αβραάμ Πανίδης και Σταύρος Τραγάνης και ο Οικονομικός Επόπτης, Κώστας Μανούσος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]