Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΑΚΟΥ 99.6 και στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ, παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας. Μίλησε για την οικογένειά του, την πολιτική του δράση, την δουλειά του, αλλά και για τις απαράβατες αρχές και αξίες του.  

•Αισθάνομαι προσωπικά το βάρος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης του κόσμου, που δεν πρέπει να διαψεύσουμε. Το στοίχημα όμως είναι το μετά. Πρέπει και μετά τις εκλογές να είμαστε δίπλα στον κόσμο, στους επαγγελματίες, στους αγρότες και στους νέους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα μας. Προσωπικά θα παλέψω γιατί η ευθύνη είναι μεγάλη για το καλό της Ημαθίας. 

•Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη Ν.Δ. και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα δουλέψω για να βελτιώσω την καθημερινότητα του ημαθιώτη. Έχω διάθεση, μεράκι , αλλά και σχέδιο για να γίνουν πράγματα, με την συνεργασία του κόσμου και των φορέων και είμαι αισιόδοξος. 

•Η πορεία μου από τα φοιτητικά χρόνια, την ΟΝΝΕΔ, και μετέπειτα στα όργανα του κόμματος μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω τόσο τα προβλήματα του νομού μας, όσο και την ανθρωπογεωγραφία μέσα στο κόμμα που θα κληθεί να κυβερνήσει και θα με βοηθήσει να εκπροσωπήσω επάξια τον ημαθιώτη πολίτη.

•Ο κόσμος έχει πάψει να πιστεύει στους πολιτικούς. Εμείς οι νεότεροι καλούμαστε να το αλλάξουμε. Προσωπικά θυσιάζω μεγάλο μέρος από την οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή για να υπηρετήσω αυτόν τον σκοπό.

•Για τον Τάσο Μπαρτζώκα πρώτα είναι η πατρίδα, μετά  ο τόπος και μετά το κόμμα. Αν υπάρξει περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων της πατρίδας ή της Ημαθίας με το κόμμα δηλώνω απερίφραστα και χωρίς ενδοιασμό ότι θα συγκρουστώ. Έχω μέσα μου αξίες  και αρχές που δεν θα διαπραγματευτώ και δεν θα κάνω εκπτώσεις. Όλοι είμαστε περαστικοί από θέσεις και αξιώματα που μας δίνει ο κόσμος και αν υπάρξει ποτέ θέμα προσβολής αυτών των αξιών, το καλύτερο είναι να αποχωρείς και να πηγαίνεις πίσω στην δουλειά σου.

•Είμαι τυχερός γιατί η σύζυγός μου στηρίζει απόλυτα το εγχείρημά μου και περισσότερο δεν προκύπτει γκρίνια από την πλευρά της , αλλά τύψεις από την δική μου. 

•Ξεζούμιζα από μικρό παιδί την εφημερίδα ΛΑΟΣ, που φιλοξενούσε και άρθρα του πατέρα μου Στέργιου και συνέβαλε και αυτό σε έναν βαθμό στην μετέπειτα πορεία μου και ενασχόληση μου με την πολιτική. Πάντως όταν στο δημοτικό μας ζήτησαν να γράψουμε σε έκθεση το πρότυπό μας και όλα τα παιδιά έγραφαν για τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, εγώ αναφέρθηκα στον Καραμανλή και μάλιστα έχει δημοσιευθεί το 1990 στον ΛΑΟ.

Δείτε την συνέντευξη 

https://www.facebook.com/Akou996/videos/785102105217163/?t=1811

•Πιστεύω στην αυτοδυναμία της Ν.Δ., που είναι η καλύτερη λύση για να ασκήσει κυβερνητικό έργο, χωρίς εξαρτήσεις και εκβιασμούς, όπως βιώσαμε με την περίπτωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

•Να έρθουν όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι να δείξουν στην κάλπη τι πραγματικά θέλουν. Από τον καναπέ δεν αλλάζουν τα πράγματα, πρέπει όλοι μαζί να συμμετέχουμε. Αυτή η αλλαγή ξεκινά από την Κυριακή, αρκεί να συμμετέχουν όλοι στην εκλογική διαδικασία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα βρίσκονται οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία. Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]