Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο συνδικαλισμός στην εντατική και οι εργαζόμενοι στην… αποχή!

Ειπώθηκαν πολλά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας (ΕΚΒ) που εκπροσωπείται και στη Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων (ΓΣΕΕ).

Το τεντωμένο -εδώ και μήνες- σχοινί μεταξύ ΓΣΕΕ και ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) έσπασε «επίσημα» με δημόσιες δηλώσεις από την πλευρά της ΓΣΕΕ, ενώ προσφάτως σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ, χαρακτήρισε την ηγεσία της ΓΣΕΕ, «Σύγχρονους Εφιάλτες» του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος. Χθες ο πρόεδρος της Ε.Κ.Β., παρομοίασε τις εισβολές του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με τις με πρακτικές ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής και έκανε λόγο για ρεβανσισμό, από την πλευρά του ΚΚΕ, για τον εμφύλιο και για κοινωνικό μίσος απέναντι στους υπόλοιπους. Και όλα αυτά, στο όνομα της υπεράσπισης των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Εδώ και χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα, φαίνεται να νοσεί. Η μηδενική έως ελάχιστη συμμετοχή του κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις μάλλον δεν λειτούργησε ως διεγερτικό, για την αφύπνιση των μεγάλων συνδικαλιστικών Οργάνων.

Αντίθετα οδηγούνται στην εντατική με άγνωστο το μέλλον τους!

Πώς να συνταχθούν λοιπόν οι εργαζόμενοι, με τη συμμετοχή τους σε μια νοσηρή κατάσταση; Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παράταση έως το 2027 για τις παλιές ταυτότητες αλλά με αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση τους

Παράταση έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2027 δόθηκε στη χρήση των παλαιών αστυνομικών ταυτοτήτων, όμως η ρύθμιση δεν επαναφέρει την πλήρη ισχύ τους. Οι

Διαβάστε περισσότερα »

Βριλήσσια: Αυτοκίνητο έσπασε την τζαμαρία και μπήκε σε κατάστημα ρούχων

Σκηνές απόλυτου τρόμου εκτυλίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (13/7) στα Βριλήσσια, όταν ένα αυτοκίνητο  μεγάλου κυβισμού (SUV) καρφώθηκε σε βιτρίνα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]