Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο κορονοϊός “κόλλησε” και τις Ανθισμένες Ροδακινιές – Ποιες δράσεις θα ακυρωθούν και ποιες θα γίνουν κανονικά

Φωτογραφία: Ντίνος Βλαχόπουλος

Oι προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας (ποδηλατάδα και περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές) ακυρώνονται.

Παρόλο που επρόκειτο για δράσεις στην ύπαιθρο, η αναμενόμενη συμμετοχή περισσότερων από 500 ανθρώπων και η προσέλευσή τους από πολλά μέρη της Ελλάδας, μας επιβάλλει να προτάξουμε τα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας για τον κορωνοϊό.

O Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Video που αφορά μεμονωμένους συμμετέχοντες, ισχύει κανονικά σύμφωνα με την προκήρυξη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σκάκι και Παιδί: Πώς ένα παιχνίδι χτίζει τη σκέψη και τον χαρακτήρα των παιδιών μας

Στον σύγχρονο κόσμο, όπου οι οθόνες και οι γρήγορες ταχύτητες καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού χρόνου των παιδιών,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]