Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο ημαθιώτης πειρατής του Θερμαϊκού με τον «αναγνώστη» του Γ. Μπιλδιρή, στη Βέροια

Στη Βέροια βρέθηκε την Τετάρτη ο ημαθιώτης «πειρατής του Θερμαϊκού», Παναγιώτης Γεωργίου, ο οποίος κατάγεται από το Νησί Αλεξάνδρειας, για τις ανάγκες φωτογράφησης για λογαριασμό της TripAdvisor με τίτλο «Οι θησαυροί της Βέροιας», με εικόνες από διαφορά σημεία της πόλης.

@@ads-307@@

Την φωτογράφιση έκανε ο επίσης ημαθιώτης φωτογράφος, με καταγωγή από τη Νάουσα Χρήστος Παπαβασιλείου. Μεταξύ των επισκέψεων που έκανε σε φορείς, αγορά και ιδιώτες, ήταν και το ζαχαροπλαστείο του Σερεμέτα από τα παλαιότερα της Βέροιας. Εκεί φωτογραφήθηκε με ένα από τα έργα τέχνης του γιατρού γυναικολόγου  Γιάννη Μπιλδιρή, τη φιγούρα (κούκλα) ενός άντρα  που τον ονόμασε «αναγνώστη» και διαβάζει την εφημερίδα του, τον «Λαό»,  στο αγαπημένο του καφέ!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]