Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Δήμος διαμόρφωσε το πράσινο και οι κάτοικοι προσφέρθηκαν να το περιποιούνται

Γράψαμε στο φύλλο της Τετάρτης για τον καλλωπισμό του χώρου, δίπλα στη γέφυρα Κούσιου, από κατοίκους της περιοχής, αλλά παραλείψαμε, διότι δεν το γνωρίζαμε, ότι τα λουλούδια και το πυξάρι (πράσινο) τα φύτεψε η υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου και οι κάτοικοι έδειξαν πρόθυμοι να τα συντηρήσουν, να ξεχορταριάζουν και να τα ποτίζουν, όπερ και εγένετο (βλέπε φωτο).

Ο χώρος πλαγίως της Γέφυρας διαμορφώθηκε και ελπίζουμε να συνεχίσουν όλοι να τον προσέχουν και να τον διατηρούν καθαρό και όμορφο. Τώρα, όπως μας είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Β. Παπαδόπουλος, αναμένεται να διαμορφωθεί και ο χώρος που είχε εγκατασταθεί το εργοτάξιο, με προεκτάσεις πράσινου και βελτίωση της περιοχής. «Το υποσχεθήκαμε και θα το κάνουμε» δηλώνει ο αντιδήμαρχος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]