Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Ακάθιστος Ύμνος για την Αγια Σοφιά

Τον Ακάθιστο Ύμνο της Υπεραγίας Θεοτόκου  έψαλαν Μητροπολίτης, ιερείς και χριστιανοί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας χθες βράδυ, την ώρα της πρώτης μουσουλμανικής προσευχής στην Αγία Σοφία.

Κλήρος και λαός προσευχήθηκαν στην Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους, ενώνοντας τις φωνές τους για το κατ’ εξοχήν Ιερό Σύμβολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς τον Ναό της του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Τον ακάθιστο ύμνο έψαλαν και σε Μοναστήρια και εκκλησίες της Ημαθίας και όλης της χώρας, μαζί με τον πένθιμο ήχο της καμπάνας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστολή στον «ΛΑΟ» – Γιατί ξεχάστηκε το μνημείο του Μακεδονικού Αγώνα στο πρόγραμμα εορτασμού από την ΠΕ Ημαθίας;

  κ. Διευθυντά, Με αφορμή το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στις 18 Οκτωβρίου 2026, εκθέτω τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]